Ylläpitolämmittimet

Ylläpitolämmittimet kosteisiin ja pölyisiin tiloihin. Mm. veneiden ja matkailuperävaunujen talvisäilytykseen, mökeille, varastoihin, eläinsuojiin, kuten kenneleihin ja kanaloihin, sekä kasvihuoneisiin. Pinta kuumenee 105-asteiseksi. Vähän virtaa kuluttavat lämmittimet auttavat pitämään yllä peruslämmön, pitävät kosteuden ja homeen loitolla ja oikein asennettuna estävät vesiputkien jäätymisen. Lämmittimet on suojattu pölyä ja kosteutta vastaan, IP55. Kytketään verkkovirtaan.

Veneissä paras tulos saavutetaan asentamalla kiinteästi yksi lämmitin jokaiseen kajuuttaan. Mökeissä ja matkailuvaunuissa yksi lämmitin huonetta/tilaa kohden. Eläinsuojissa kuten kanaloissa tehotarve riippuu lämmitettävän tilan koon lisäksi eristyksen laadusta..

Ylläpitolämmittimien käyttöohje

Lämmitin pienkanalaan? Usein esitettyjä kysymyksiä ja niihin vastauksia täällä.

 Tilaus lomakkeella tai lähettämällä s-posti janne.salonen(at)joonaslokki.fi.

HUOM! Kaikki ylläpitolämmittimet ovat loppu varastosta. Valmistajalla on ollut ja on maailmanlaajuisesta epidemiasta johtuen tauko toimituksissa emmekä ole saaneet uutta erää vielä. Toimitusaikataulusta ei tällä hetkellä ole tietoa. Päivitämme tiedon sivuille heti kun mahdollista.
Pahoittelemme asiaa!

Valkoiset putkilämmittimet, IP55, metrin johdolla. Seinäkiinnitys.
Huomioi että mallisto muuttui v. 2019 toimituserässä. Tehoja lisättiin jotta lämmitin toimii entistä varmemmin ja lämpeää nopeammin.    

Pituus Teho Hinta ovh (sis. alv 24%)
305 mm 60 W 59 eur LOPPU VARASTOSTA
610 mm 120 W 63 eur LOPPU VARASTOSTA
925 mm 180 W 72 eur LOPPU VARASTOSTA
1220 mm 240 W 93 eur LOPPU VARASTOSTA