Dumo AMC – ultraäänellä toimiva pohjan puhtaanapito

Dumo AMC on myrkytön ja turvallinen tapa pitää veneen pohja puhtaana. VeneeDumon ulkopuolelle kiinnitttävä laite, joka pitää aluksen pohjan puhtaana aina 25 metriin asti. Puhdas pohja merkitsee pienempää polttoaineenkulutusta ja lisää nopeutta.

Laitteen toiminta perustuu äänen ultraäänen aiheuttamaan värähtelyyn, mikä muodostaa rungon ulkopuolelle suojaavan ”kalvon”. Näkki, levä ja lima ei pääse kiinnittymään pohjaan. Dumon ultraääni on testatusti harmiton kaloille.

Dumon keskusyksikkö asennetaan kiinteästi veneeseen. Lähetin asetetaan kellukkeella köysien avulla veteen silloin, kun alus ei liiku. Vaihtoehtoisesti voit asentaa laitteen omaan laituriisi, jos veneesi on yleensä kotisatamassa.

Toisin kuin veneen rungon sisäpuolelle asennettavat ultraäänipuhtaanapidot, Dumon teho ei ole riippuvainen rungon materiaalista tai sen paksuudesta.

Dumo AMC toimii kaikissa vedenalaisissa rakenteissa kuten laiturit, vedenalaiset tikkaat ja portaat jne. Oma mallisto uima-altaille.

Lähetystaajuus: 20 kHz – 10 MHz
Virrankulutus minimi 60W, maksimi 130W.
Toimii maasähköllä tai veneen omalla 230V -järjestelmällä.
Valmistusmaa Espanja.

Uusi malli 2016. Voit säätää voimakkuuden ja turvata hyvät yöunet keulapiikissä samalla kun Dumo tekee työnsä väsymättä.

Hinta 2950 euroa, sis alv 24%.
Sisältää keskusyksikön, lähettimen kellukkeineen ja kaapeloinnin.