Delinon toiminta

DELINO-ilmanuudistaja
Raikastaa ilman kuin ukkossade.Delino ilmanuudistaja luo edellytykset  paremmalle sisäilmalle puhdistamalla sen epäterveellisistä hiukkasista ja saasteita. Delino soveltuu erinomaisesti ilman uudistamiseen esimerkiksi veneissä, autoissa ja asuntovaunuissa.
 DCF 1.0
POISTAA mm:
Bakteerit, allergian aiheuttajat, homehiukkaset, pölypunkit ja tupakanhajun. Ilma on kuin ukkossateen jäljiltä.MITEN SE TOIMII?
Delinon toiminta perustuu luonnosta tulevaan malliin. Se puhdistaa kuin ukonilma. Sähköisesti vapautetaan ns. aktiivinen happi (otsoni 03) joka neutraloi ilman tuhoamalla sen epäpuhtaudet. Huono ilman häviää ja otsoni muuttuu puhtaaksi hapeksi. Se on sama puhdistusmenetelmä, joka tapahtuu luonnossa rajun ukkossään aikana.

LUONNOLLISELLA TAVALLA
Otsonimolekyylit kehittävät voimakkaasti happea. Se merkitsee sitä, että ne reagoivat herkästi muihin molekyyleihin, joko tuhoavat ne tai muuttavat ne toiseen muotoon. Elleivät ne kohtaa kohdetta, jota voisi hapettaa, ne muuttuvat takaisin happimolekyyleiksi.

KÄYTTÖ
Delino on helppo ja yksinkertainen käyttää. Lue kuitenkin tarkoin ja noudata käyttöohjeita.

Aseta laite puhdistettavaan tilaan ja sulje venttiilit, ikkunat ja ovet.
Käynnistä laite ja anna käydä enintään 24 tuntia kerrallaan.
Laitteen ollessa käynnissä ei tilassa saa oleilla
Avaa luukut – sisälle mennessä tunnet puhtaan ja raikkaan ilman tuoksun.

MITÄ OTSONI ON?
Otsoni on elämälle välttämätön aine. Otsonia löytyy luonnosta  esimerkiksi stratosfääristä, jossa se antaa suojaavan kerroksen auringon ultraviolettisäteilyä vastaan. Stratosfäärissä auringonvalo muuttuu osaksi ilman happimolekyylejä 02 otsoniksi. Ellei tätä kerrosta olisi, ei elämä maapallolla olisi yleensäkään mahdollista.Otsonia syntyy luonnon kiertokulussa.  Siis myös atmosfäärissä joka on kaikkialla ympärillämme on otsonia.

YMPÄRISTÖVAIKUTUKSET
Delino ei aiheuta kielteisiä ympäristövaikutuksia, pikemminkin päinvastoin. Sen avulla voidaan vähentää perinteisten puhdistuskemikaalien käyttöä. Sillä otsonilla, jonka Delino kehittää, ei ole mitään vaikutusta stratosfäärin otsonikerrokseen, joka suojaa meitä vaarallisilta UV-säteiltä.

TERVEYSVAIKUTUKSET
Otsoni on voimakkaasti happea kehittävä, joka merkitsee että siihen pitää suhtautua kunnioittavasti mutta ei tarvitse pelätä. Samoin kuin muutkin happea kehittävät aineet ovat myrkyllisiä jos tiettyjä rajoja ylitetään. Otsonin etuna on, että sillä on ominaishaju. Haistamme otsonin hajun jo kauan ennen kuin lähestytään vaarallisia pitoisuusrajoja. Sen vuoksi on helppo välttää oleskelua tilassa jossa otsonipitoisuus on liian korkea.